Stein (Mauritsweg)

filiaalStein[1]U kunt bij onze winkel in Stein aan de Mauritsweg van maandag t/m zaterdag terecht voor vers brood en verse vlaaien. We verkopen hier onze heerlijke broden, waaronder spelt- en desembrood. Maar natuurlijk ook onze specialiteit, het roggebrood. Verder heeft u keuze uit een groot assortiment Limburgse vlaaien met en zonder slagroom. Dan is er natuurlijk ook een dagvers assortiment gebak. maar u kunt er ook terecht voor lekkere chocolade en bonbons. Voor u zelf of om kado te doen. Ook voor een warme snack bent u hier aan het juiste adres. De winkel is super makkelijk bereikbaar. Parkeren kan tot voor de deur.

In deze winkel maken wij vers belegde broodjes!

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kunt u deze enkel ophalen bij deze winkel. Bestellen en betalen kunt u via de webshop of in deze winkel. Vanaf 06.30 uur kunt u er uw vooraf bestelde en betaalde bestelling ophalen. Bestellen kan persoonlijk, telefonisch, in de webshop elders op deze site  of via onze email: bestellen@dukers.nl.

 

Mauritsweg 9, Stein 
046 426 01 56

Openingstijden Stein (Mauritsweg):

Maandag  8.00 – 17.30 uur
Dinsdag  8.00 – 17.30 uur
Woensdag  8.00 – 17.30 uur
Donderdag  8.00 – 17.30 uur
Vrijdag  8.00 – 17.30 uur
Zaterdag  7.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag en de dag erna.