Meerssen

foto 6U kunt bij onze winkel in Meerssen aan de Gasthuisstraat van maandag tot en met zaterdag terecht voor vers brood en verse vlaaien. We verkopen hier onze heerlijke broden, zowel speltbrood als desembrood. Maar natuurlijk ook onze specialiteit, het roggebrood. Verder heeft u keuze uit een groot assortiment Limburgse vlaaien, met en zonder slagroom. Dan is er natuurlijk ook een dagvers assortiment gebak. maar u  kunt er ook terecht voor lekkere chocolade en bonbons. Voor u zelf of om kado te doen. 

De winkel is super makkelijk bereikbaar. Parkeren voor de deur of vlakbij parkeerplaats t Steegske en bij de Lidl. Op donderdag heeft deze winkel een speciale Brooddag, dus dan bij de aankoop van 4 hele of 4 halve broden ontvangt u er 1 gratis. Broden zijn via de webshop te bestellen, alleen kent de webshop deze actie niet. Bij afrekenen in de winkel wordt deze actie wel verrekend.  

In deze winkel verkopen wij ook vers belegde broodjes!

Van te voren besteld is makkelijk opgehaald. Zie de broodjes bestellijst elders op de site. 

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kunt u deze bij de winkel  in Stein op Mauritsweg 9 bestellen en ook alleen daar ophalen. Dit is mogelijk vanaf 6.30 uur ‘s ochtends indien er vooraf besteld is.  Bestellen kan persoonlijk, telefonisch of via onze email: bestellen@dukers.nl.

 

Gasthuisstraat 20, Meerssen
043 351 18 04

Openingstijden Meerssen:

Maandag 9.00 – 17.30 uur
Dinsdag 8.00 – 17.30 uur
Woensdag 8.00 – 17.30 uur
Donderdag 8.00 – 17.30 uur
Vrijdag 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag 7.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag en de dag erna.