Meerssen

foto 6U kunt bij onze winkel in Meerssen aan de Gasthuisstraat van maandag t/m zaterdag terecht voor vers brood en verse vlaaien. We verkopen hier onze heerlijke broden, waaronder spelt- en desembrood. Maar natuurlijk ook onze specialiteit, het roggebrood. Verder heeft u keuze uit een groot assortiment Limburgse vlaaien met en zonder slagroom. Dan is er natuurlijk ook een dagvers assortiment gebak. maar u kunt er ook terecht voor lekkere chocolade en bonbons. Voor u zelf of om kado te doen. Ook voor een warme snack bent u hier aan het juiste adres. De winkel is super makkelijk bereikbaar. Parkeren voor de deur of vlakbij parkeerplaats het Steegske en bij de Lidl.

Op donderdag heeft deze winkel een speciale brooddag. Bij de aankoop van 3 hele/halve broden ontvangt u de 4e gratis! Broden zijn via de webshop te bestellen, alleen kent de webshop deze actie niet. Bij afrekenen in de winkel wordt deze actie wel verrekend.  

In deze winkel maken wij vers belegde broodjes!

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kunt u deze enkel ophalen bij de winkel in Stein. Bestellen en betalen kunt u via de webshop of in deze winkel. Ophalen is bijj de bakkerij op Mauritsweg 9 in Stein. Vanaf 06.30 uur kunt u er uw vooraf bestelde en betaalde bestelling ophalen. Bestellen kan persoonlijk, telefonisch, in de webshop elders op deze site  of via onze email: bestellen@dukers.nl.

 

Gasthuisstraat 20, Meerssen
043 351 18 04

Openingstijden Meerssen:

Maandag 9.00 – 17.30 uur
Dinsdag 8.00 – 17.30 uur
Woensdag 8.00 – 17.30 uur
Donderdag 8.00 – 17.30 uur
Vrijdag 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag 7.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag en de dag erna.