Geleen (OudGeleen)

IMG_5743Onze winkel in Geleen aan de Pieterstraat (voorheen bakker Eussen) in Oud-Geleen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zie hieronder voor de openingstijden. Wij verkopen er diverse heerlijke en gezonde broodsoorten, waaronder ook desem en speltbroden. Uiteraard ook onze specialiteit roggebroden. Ook kunt u kiezen uit ons grote assortiment vlaaien, met en zonder slagroom. Ook is er dagelijks vers een ruime keuze in gebak. Ook bonbons en andere lekkernijen zijn er dagelijks verkrijgbaar. Plus we maken er heerlijk vers belegde broodjes. 

Op dinsdag heeft deze winkel de Brooddagactie. Dat wil zeggen bij aankoop van 4 hele of 4 halve broden ontvangt u er 1 gratis. Deze actie graag vooraf bestellen dan hebben we voor iedereen genoeg. Bestellen kan ook via onze webshop. Alleen kent dit systeem de actie niet. Maar als u dan betaald in de winkel kent de kassa de actie wel. Ook kunt u telefonisch bestellen tijden openingstijden of via onze mail bestellen@dukers.nl met de vermelding “Ophalen in OudGeleen”.. 

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kan dat alleen bij de bakkerij in Stein op Mauritsweg 9 mits de bestelling vooraf gedaan is en betaald is. Afhalen is mogelijk vanaf 6.30 uur ‘s ochtends indien er vooraf besteld is.  Bestellen kan persoonlijk, telefonisch of via onze email: bestellen@dukers.nl.

Pieterstraat 3, Geleen
046 474 17 24

Openingstijden Geleen (Oud-Geleen):

Maandag Gesloten (bestellingen voor dinsdag kunt u via de webshop doen)
Dinsdag tijdelijk 8.00 – 16.00 uur
Woensdag tijdelijk 8.00 – 16.00 uur
Donderdag tijdelijk 8.00 – 16.00 uur
Vrijdag tijdelijk 8.00 – 16.00 uur
Zaterdag tijdelijk 8.00 – 15.00 uur
Zondag Gesloten (behalve met de braderie Oud-Geleen)

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle maandagen, zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag (‘s ochtends wel open), Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag en de dag erna.