Elsloo

U kunt bij onze winkel in Elsloo van maandag t/m zaterdag terecht voor vers brood en Limburgse vlaai. We verkopen hier onze heerlijke broden, waaronder spelt- en desembrood. Maar natuurlijk ook onze specialiteit, het Limburgse roggebrood. Verder heeft u keuze uit een groot assortiment Limburgse vlaaien met en zonder slagroom. Dan is er natuurlijk ook een dagvers assortiment gebak. maar u kunt er ook terecht voor lekkere chocolade en bonbons. Voor u zelf of om kado te doen. Ook voor een vers belegd broodje of warme snack bent u hier aan het juiste adres.

De winkel is super makkelijk bereikbaar en ligt links naast de hoofdingang van de Albert Heijn gelegen aan het Dorine Verschurenplein in Elsloo. Parkeren kan op de parkeerplaats gelegen naast onze winkel.

Op woensdag heeft deze winkel een speciale brooddag. Bij de aankoop van 3 hele/halve broden ontvangt u de 4e gratis! Broden zijn via de webshop te bestellen, alleen kent de webshop deze actie niet. Bij afrekenen in de winkel wordt deze actie wel verrekend. .  

In deze winkel maken wij vers belegde broodjes!

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kunt u deze enkel ophalen bij de winkel Mauritsweg Stein, bij de bakkerij zelf.  Bestellen en betalen kunt u via de webshop of in deze winkel. Vanaf 06.30 uur kunt u er uw vooraf bestelde en betaalde bestelling ophalen. Bestellen kan persoonlijk, telefonisch, in de webshop elders op deze site  of via onze email: bestellen@dukers.nl.

Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/dukersdebakker

Stationsstraat 110 A, Elsloo
046 436 24 54

Openingstijden Elsloo:

Maandag 8.00 – 15:00 
Dinsdag 8.00 – 17.30 uur)
Woensdag (=BROODDAG) 8.00 – 17.30 uur)
Donderdag 8.00 – 17.30 uur 
Vrijdag 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag 8.00 – 15.00  
Zondag Gesloten

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag.