Centrum Stein

U kunt bij onze Dukers Centrum Stein van maandag t/m zaterdag terecht voor vers brood en Limburgse vlaai. We verkopen hier onze heerlijke  spelt- en desembrood. Maar natuurlijk ook onze specialiteit, het Limburgse roggebrood. Verder heeft u keuze uit een groot assortiment Limburgse vlaaien met en zonder slagroom. Dan is er natuurlijk ook een dagvers assortiment gebak. maar u kunt er ook terecht voor lekkere chocolade en bonbons. Voor u zelf of om kado te doen. Ook voor een warme snack bent u hier aan het juiste adres.

Op dinsdag heeft deze Centrum Stein een speciale brooddag. Bij de aankoop van 3 hele/halve broden ontvangt u de 4e gratis! Broden zijn via de webshop te bestellen, alleen kent de webshop deze actie niet. Bij afrekenen in de winkel wordt deze actie wel verrekend.  

Producten kunt u persoonlijk in de winkel zelf, telefonisch, per mail, maar ook via onze webshop 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Deze kunt 
u vervolgens ophalen in uw winkel naar keuze.

Mocht u vlaai vroeger nodig hebben, dan kunt u deze enkel ophalen bij de winkel in Stein. Bestellen en betalen kunt u via de webshop of in deze winkel. Ophalen is bijj de bakkerij op Mauritsweg 9 in Stein. Vanaf 06.30 uur kunt u er uw vooraf bestelde en betaalde bestelling ophalen. Bestellen kan persoonlijk, telefonisch, in de webshop elders op deze site  of via onze email: bestellen@dukers.nl. 

Volg ons ook op Facebook https://www.facebook.com/dukersdebakker

Raadhuisplein 59, Stein 
046 411 98 78

Openingstijden Stein Winkelcentrum:

Maandag 9.00 – 18.00 uur (Carnavalsmaandag gesloten) 
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur (=BROODDAG)
Woensdag 9.00 – 18.00 uur 
Donderdag 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 8.00 – 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Voor overige contactinformatie verwijzen we u graag naar de pagina’s Wie zijn wij en Contact.

Onze sluitingsdagen zijn alle zondagen, Nieuwjaarsdag, Carnavalsmaandag -en dinsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag (wel voor communiebestellingen), 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag.