Aardbeienvlaai Harde Wener vlaaibodem met slagroom

€16,50€20,95

Selectie wissen

Productbeschrijving

Deze aardbeienvlaai harde wener met slagroom is een vlaai met een krokant knapperige vlaaideegbodem met erop meegebakken gele room. De bodem wordt licht ingestreken met wat chocolade om te voorkomen dat het fruitsap de bodem vochtig en zacht maakt. Erop liggen verse gesneden aardbeien van het seizoen en afgewerkt wordt deze Limburgse vlaai met echte slagroom. Onze aardbeienvlaai wordt gegeleerd met blanco gelei zodat u de echte aardbei proeft en geen gelei.

Onze aardbeien worden zo vers mogelijk bij de groenteboer ingekocht die ze ook nog voor ons snijdt, zodat onze bakkers ‘s nachts tijd hebben er een lekkere vlaai van kunnen maken. Afhankelijk van het seizoen kan de smaak van de aardbei verschillen. Hier kunnen wij in de bakkerij helaas niks aan doen. Het aardbeienseizoen is erg weersafhankelijk, zowel voor de kwaliteit en de duur van het seizoen. Houd er rekening mee dat het kan zijn dat er geen aardbeien zijn voor op de vlaai. Op dat moment zullen we u benaderen voor het maken van een andere keuze.

Aardbeienvlaaien snijden wij liever niet vooraf aan het vervoer, omdat de aardbeien hierdoor tussen de parten door kunnen trillen tijdens vervoer. Mocht u ze toch gesneden geleverd willen dan zijn wij niet aansprakelijk voor transportschade aan het product.

Allergenen: tarwe, melk, lactose, kan sporen van noten bevatten.

Extra informatie
Formaat

Groot, Middel

Misschien vindt u deze ook leuk…

Roombotercake Tulband

€8,35

Boomstam Caramel

€12,50

Abrikozen linzenvlaai

€8,95€11,95

Selectie wissen

Abrikozen linzenvlaai

€8,95€11,95