Aardbeien harde wener vlaaibodem

€14,25€18,25

Selectie wissen

Productbeschrijving

Deze aardbeienvlaai is gemaakt met een krokante harde wener bodem met gele room. Erop liggen verse en gesneden aardbeien van het seizoen. Onze aardbeienvlaai wordt gegeleerd met blanco gelei zodat u de echte aardbei proeft en geen suikergelei.

Onze aardbeien wordt zo vers mogelijk bij de groenteboer ingekocht die ze ook nog voor ons snijdt, zodat onze bakkers ‘s nachts er een lekkere vlaai van kunnen maken. Afhankelijk van het seizoen kan de smaak van de aardbei verschillen. Hier kunnen wij in de bakkerij helaas niks aan doen. Het blijft een natuurprodukt waar wij als bakker weinig invloed op kunnen uitoefenen. Een aangekochte aardbeienvlaai dient de dag van aankoop te worden genuttigd of meteen (in onze bakkersdoos) in de ijskast te worden gezet, kouder dan 7 graden. om de vlaai zo goed mogelijk te houden. NIet langer dan 24 uur houdbaar na 1x aansnijden van de vlaai.

In middel formaat is deze vlaai voor ong. 8 – 10 personen, in groot formaat voor 10 – 12 personen.

Aardbeienvlaaien snijden wij liever niet vooraf aan het vervoer, omdat deze onderweg los rammelen tijdens transport.

Extra informatie
Formaat

Groot, Middel

Misschien vindt u deze ook leuk…

Aardbeienvlaai zachte (gistdeeg)bodem

Deze aardbeienvlaai is een zachte vlaaideegbodem met meegebakken gele room. Erop liggen verse gesneden aardbeien van het seizoen. Onze aardbeienvlaai wordt gegeleerd met blanco gelei zodat u de echte aardbei proeft en geen gelei. Onze aardbeien wordt zo vers mogelijk bij de groenteboer ingekocht die ze ook nog voor ons snijdt, zodat onze bakkers ‘s nachts er een lekkere vlaai van kunnen maken. Afhankelijk van het seizoen kan de smaak van de aardbei  verschillen. Hier kunnen wij in de bakkerij helaas niks aan doen.

Aardbeivlaaien snijden wij niet vooraf aan het vervoer. 

€12,15€17,25

Selectie wissen

Aardbeien bladerdeegcocktailbodem

De Dukers’ aardbeien cocktail vlaai heeft een krokante en gesuikerde bladerdeeg bodem. Verkrijgbaar van mei t/m juli.

€14,25€18,25

Selectie wissen

Open Kersenvlaai

€9,95€12,95

Selectie wissen

SKU:Niet beschikbaar.
Categorie:

Open Kersenvlaai

€9,95€12,95

Moeders Liefste

€11,75€14,25

Selectie wissen

Moeders Liefste

€11,75€14,25