Aardbeien cakebiscuit bodem

€17,95

Productbeschrijving

De aardbeien met biscuitbodem is een vlaai met een bodem van biscuitdeeg zoals deze ook in taarten wordt gebruikt. Op de bodem wordt een laagje Zwitserse room (slagroom met pudding) gedaan, om te voorkomen dat de aardbeien eraf vallen, maar dit versterkt ook de smaak van de aardbeien. De aardbeien worden ook voorzien van een laagje gelei om de aardbeien langer goed te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat ze niet vanaf vallen.

De verse aardbeienvlaaien zijn alleen tijdens het seizoen te krijgen. De aardbeien worden schoongemaakt en gesneden ingekocht, maar het is en blijft een natuurprodukt waar wij als bakker weinig invloed op kunnen uitoefenen. Een aangekochte aardbeienvlaai dient de dag van aankoop te worden genuttigd of meteen (in onze bakkersdoos) in de ijskast te worden gezet, kouder dan 7 graden. om de vlaai zo goed mogelijk te houden. NIet langer dan 24 uur houdbaar na 1x aansnijden van de vlaai.

INGREDIËNTEN:
Bisquit bodem (suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator (E477), E472b, E471, E481), melkeiwit, rijsmiddel (E450, E500ii), glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (magere), stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E466), heel ei), zwitserse room (gele room met slagroom), aardbeien, gelei.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Aardbeienvlaai zachte (gistdeeg)bodem

Deze aardbeienvlaai is een zachte vlaaideegbodem met meegebakken gele room. Erop liggen verse gesneden aardbeien van het seizoen. Onze aardbeienvlaai wordt gegeleerd met blanco gelei zodat u de echte aardbei proeft en geen gelei. Onze aardbeien wordt zo vers mogelijk bij de groenteboer ingekocht die ze ook nog voor ons snijdt, zodat onze bakkers ‘s nachts er een lekkere vlaai van kunnen maken. Afhankelijk van het seizoen kan de smaak van de aardbei  verschillen. Hier kunnen wij in de bakkerij helaas niks aan doen.

Aardbeivlaaien snijden wij niet vooraf aan het vervoer. 

€12,15€17,25

Selectie wissen

Bienestich Aardbeien

€10,45€14,95

Selectie wissen

Bienestich Aardbeien

€10,45€14,95

Moeders Liefste

€11,75€14,25

Selectie wissen

Moeders Liefste

€11,75€14,25