Slagroomtaart

€20,95€24,50

Selectie wissen
Productbeschrijving

Onze heerlijke verse slagroomtaart wordt door de bakkers van Dukers opgebouwd uit lagen zachte roomboterbiscuit en romige verse slagroom. Ertussen wordt een fruitlaagje van mandarijntjes met abrikozen stukjes gedaan voor de frisheid. Desgewenst kan de fruitvulling vervangen worden door gele room, of kersen of worden weggelaten. Geef dit in het veld “OPMERKING” even aan wat uw wensen zijn.
De taart is te bestellen als middel (8-10 personen) of groot (10-12 personen) of rechthoekig (16-20 persoons) Nog groter kan in overleg via onze mail bestellen@dukers.nl.

Ook kan een slagroomtaart heel goed dienen als basis voor een fototaart.

Meer informatie over onze taarten en de mogelijkheden, stuur gerust vrijblijvend een mailtje met uw idee naar bestellen@dukers.nl en we bekijken of dit mogelijk is.

Tips bij taarten:
– Een taart van uw banketbakker is altijd een feest, laat de nog onaangesneden taart aan uw gasten zien.
– Gebruik voor het snijden van een taart een glad scherp mes en hou dit mes steeds even onder heet water. Zo snijdt u makkelijker mooie punten of stukken.
– Als u een taart in de vriezer bewaart, deze minimaal 4 uur van te voren eruit halen en langzaam laten ontdooien in de koelkast. Wilt u de taart sneller serveren, snij de taart dan alvast in punten en zet deze uit elkaar. Een taartpunt heeft ongeveer 1 uur nodig om te ontdooien.
-Taartjes die u vanuit de vriezer koopt in bevroren staat in uw vriezer plaatsen. Ingevroren zijn ze ca. vier weken houdbaar. Eenmaal ontdooit niet meer invriezen en ca. 2 dagen houdbaar in uw koelkast.

Taart bevat gluten, melkeiwit, lactose, noten en kan sporen van peulvruchten bevatten.

Voor het bezorgen van taarten door het hele land werken wij samen met Toptaarten.nl. Mocht u een verzoek hiervoor hebben, kunt u dit gerust bij ons neerleggen.

Extra informatie
Formaat

Groot, Middel

Misschien vindt u deze ook leuk…

Boomstam Schwarzwalderkirsch

€12,50

Boomstam Moccacrème

€12,50

Boomstam Caramel

€12,50