Schwarzwalder Kirschtaart

€21,40€24,95

Selectie wissen
Productbeschrijving

Deze heerlijke bekende slagroomtaart van onze banketbakkerij is gemaakt van romig zachte echte chocoladebiscuit en verse slagroom met ertussen een vulling van frisse kersen. De taart wordt afgewerkt met pure chocoladevlokken en cacao. . Met Kerst en Pasen wordt deze taart nog extra versierd met sfeervolle decoratie.

De taart is standaard te bestellen in de maat middel (8-10 personen) of groot (10-12 personen) maar is ook bestelbaar voor 20 of meer personen.

Ook is het mogelijk de taart te voorzien van een eetbaar logo of fotoprint of een andere decoratie naar wens.

Tips bij taarten:
– Een taart van uw banketbakker is altijd een feest, laat de nog onaangesneden taart aan uw gasten zien.
– Gebruik voor het snijden van een taart een glad scherp mes en hou dit mes steeds even onder heet water. Zo snijdt u makkelijker mooie punten of stukken.
– Als u een taart in de vriezer bewaart, deze minimaal 4 uur van te voren eruit halen en langzaam laten ontdooien in de koelkast. Wilt u de taart sneller serveren, snij de taart dan alvast in punten en zet deze uit elkaar. Een taartpunt heeft ongeveer 1 uur nodig om te ontdooien.
-Taartjes die u vanuit de vriezer koopt in bevroren staat in uw vriezer plaatsen. Ingevroren zijn ze ca. vier weken houdbaar. Eenmaal ontdooit niet meer invriezen en ca. 2 dagen houdbaar in uw koelkast.

Extra informatie
Formaat

Groot, Middel

Misschien vindt u deze ook leuk…

Hazelnoot Progress taart (vriesvers)

€21,40€24,95

Selectie wissen

Skitaart

€17,95

Selectie wissen

Skitaart

€17,95