Red velvet cheese cake (taart 10-12 persoons)

€24,50

Productbeschrijving

Citaat uit Flair : De liefde van de man gaat niet alleen door de maag, maar ook door de laag… Wij zijn stapelgek op deze red velvet-cheesecake!

De Red Velvet Cheese Cake bestaat uit 3 lagen cakebiscuit welke met puur natuur bietensap (wat je niet proeft!) rood gekleurd is. Ertussen zitten lagen roomkaas met een romige niet-zoete smaak. Afgewerkt wordt de taart met bros gebakken biscuitblokjes. en poedersuiker.

Waarom zelf maken als u hem bij de bakker kunt kopen. Gemaakt met puur natuurlijke grondstoffen. Voor wie eens wat anders wilt als de moorkop of bananensoes..

U kunt deze ook als los gebak bestellen.

Allergenen : gluten lactose. kan sporen van noten bevatten.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Aardbeienvlaai zachte bodem

Deze aardbeienvlaai is een zachte vlaaideegbodem met meegebakken gele room. Erop liggen verse gesneden aardbeien van het seizoen. Onze aardbeienvlaai wordt gegeleerd met blanco gelei zodat u de echte aardbei proeft en geen gelei. Onze aardbeien wordt zo vers mogelijk bij de groenteboer ingekocht die ze ook nog voor ons snijdt, zodat onze bakkers ‘s nachts er een lekkere vlaai van kunnen maken. Afhankelijk van het seizoen kan de smaak van de aardbei  verschillen. Hier kunnen wij in de bakkerij helaas niks aan doen.

Aardbeivlaaien snijden wij niet vooraf aan het vervoer. 

€12,50€16,50

Selectie wissen

Aardbeienvlaai zachte bodem

€12,50€16,50

Moeders Liefste

€11,50€13,95

Selectie wissen

Moeders Liefste

€11,50€13,95

Banana cocktailvlaai

€13,95€17,95

Selectie wissen

SKU:2766.
Categorie:

Banana cocktailvlaai

€13,95€17,95