Vollerkoren

€1,45€2,80

Selectie wissen
Productbeschrijving

Het vollerkoren is een brood gemaakt van 100% grof volkorenmeel met tarwevolkorenmeel, gebroken tarwekorrels en desem van Dukers.

INGREDIËNTEN (in afnemende volgorde van hoeveelheid):
Tarwevolkorenmeel, gebroken tarwekorrels, gist, desem, bakkerszout, tarwezetmeel, moutmeel, , dextrose (tarwe), emulgator (E482 en E471), plantaardige olie (raapzaad, palm), meelverbetermiddel (E920), enzymen (tarwe).

In ons volkorenbrood zitten vanuit het recept geen melk of melkbestanddelen.. In de broodverbetermiddelen die wij gebruiken zitten de volgende E-nummers : E482, E471, E300, E920. Hiervan kunnen (d.w.z. het is mogelijk dat,) E471 en E482 voor een gedeelte uit dierlijk vet zijn gehaald. Het is voornamelijk plantaardig vet wat voor deze doeleinden gebruikt wordt, maar alleen de producent van dit broodverbetermiddel kan dit weten. Deze informatie hebben wij niet.. Van deze broodverbetermiddelen wordt 0,1 – o,2 % gebruikt in het recept om het brood mals te maken en te houden.

Echter kan het zijn dat er door kruisbesmetting via de broodplank in de winkel, het snijmachine, de handen van de verkoopster melkbestanddelen op het brood komen. Dit kan helaas niet voorkomen worden.

DECORATIE: gebroken tarwevlokken

OVERZICHT ALLERGENEN volgens Alba-lijst:
tarwe, gluten. kan sporen van noten en melk bevatten wegens kruisbesmetting.

VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM :
KJ 1033
Kcal 246
Vetten 2.6 gram
Verzadigde vetzuren 0.5 gram
Koolhydraten 43.5 gram
Vezels 6.9 gram
Suikers 1.5 gram
Eiwitten 8.4 gram
Zout 1,5%

produkt wordt gemaakt in een omgeving waar andere allergenen voorkomen.

Dit brood is niet verkrijgbaar op maandag.

Extra informatie
Heel/Half

Half, Heel