Kerne brood pakje 400gram

€1,85

Productbeschrijving

Kernebrood is een grover soort en donker roggebrood. Het wordt ook wel Deens kernebrod genoemd. De smaak heeft wat weg van het Smörebröd of Pumpernickel.

Dit komt door de toevoeging van gebroken tarwe in het recept en als afwerking. Het roggebrood wordt enkele uren gebakken in grote langwerpige en gesloten blikken. Na afkoeling van minimaal 12 uur wordt het op ons speciale roggebrood-snijmachine gesneden op 5,5 mm. en in pakjes van 400 gram verpakt.

Omdat ons roggebrood geen toevoeging van conserveermiddelen bevat, dient u zorg te dragen voor een goede bewaarplaats, bij voorkeur de koelkast. Ten minste houdbaar tot 3-5 dagen na de aankoopdatum. Bij warm weer én bij onweer in de lucht altijd in de koelkast bewaren.

Onze pakjes roggebrood kunt u ook in uw vriezer bewaren of er thuis kleinere pakjes van maken voor makkelijk gebruik. Heerlijk met Limburgse stroop en kaas. Of met roomkaas en jam. Of met…. Dit mag u zelf invullen.

Of maak er eens een borrelhapje van. Neem 2 (of 4) sneetjes Deens roggebrood. Smeer op 2 sneetjes lekker dik wat smeerkaas of smeerpaté en leg de sneetjes op elkaar. Snij deze in 4 of 6 borrelhapjes. Voor opdienen misschien nog een zilveruitje of augurk op een prikker erbovenop, of een olijf. En smullen maar.

Ingedriënten:
Water, tarwebloem, tarwe (gebroken), desem.

VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM (zonder beleg)
KJ 1016
Kcal 242
Vetten 3.0 gram
Verzadigde vetzuren 1.0 gram
Koolhydraten 44.5 gram
Vezels 5.5 gram
Suikers 6.4 gram
Eiwitten 6.2 gram
Zout 1.5%

Dit brood is verkrijgbaar op alle dagen van de week.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Melkwit

€1,30€2,50

Selectie wissen
SKU:Niet beschikbaar.
Categorie:

Melkwit

€1,30€2,50

Roomboter Brood Wit

€1,50€2,90

Selectie wissen
SKU:Niet beschikbaar.
Categorie:

Roomboter Brood Wit

€1,50€2,90

Zachte witte puntjes (10 stuks)

€4,40