Productbeschrijving

Uw foto of bedrijfslogo op uw vlaai, taart of gebak is natuurlijk super en maakt de traktatie heel persoonlijk. Hierin bestaan heel veel variaties.

Het logo kan klein (ong. 3×3 cm.) op een petit four of ander gebak. Ook kan het groot (A4-formaat) op een taart of vlaai. Het is maar net wat u zoekt of wenst. Wij kunnen maximaal A4 eetbaar printen. Wenst u een nog grotere afdruk, dan zullen we 2xA4 (=A3) tegen elkaar aan leggen op de taart.

Wenst u een middel vlaai of taart te bestellen met een logoprint, zullen wij deze op A5 uitknippen, maar u betaald het A4 formaat, want de rest is afval.

Geprint wordt er op een dun suikervelletje met eetbare inkt met ASO-kleuren. Dit is nodig om een zo goed mogelijke afdruk te krijgen.

U kunt het bestand kant en klaar A4-formaat aanleveren als u dit zelf kunt maken. U kunt ons ook het bestand mailen in word, jpg, png of pdf met eventueel nog een gewenste tekst of andere uitvoering en dan maken wij het bestand verder af. Daarom is het belangrijk dat u uw wensen hiervoor tijdig, minimaal 5 werkdagen voor levering, aan ons kenbaar maakt. Indien gewenst en mits er tijd is, kunnen we u dan een voorbeeld ter goedkeuring sturen. Dit moet u dan even in uw mail aangeven.

PS Op zaterdagen en zon-en feestdagen worden deze mails niet verwerkt.

Bij de afbeeldingen vindt u enkele voorbeelden.

U kunt uw wensen mailen naar bestellen@dukers.nl. Geef ook meteen aan voor wanneer u het produkt nodig heeft.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Slagroom taart 16-20 persoons rechthoek

€32,50

Boomstam Caramel

€12,50

Abrikozen strooiselvlaai

€8,35€11,15

Selectie wissen

Abrikozen strooiselvlaai

€8,35€11,15