Productbeschrijving

Dukers dé bakker is een moderne bakker en maakt ook verse fototaarten op bestelling. Uw foto of bedrijfslogo op uw vlaai, taart of gebak is natuurlijk super en maakt de traktatie heel persoonlijk. Hierin bestaan heel veel variaties. U kunt uw eigen ontwerp maken en dit uploaden. U kunt ook een foto (jpg, jpeg, docx, pdf) uploaden en bij het opmerkingenveld evt. vragen of het mogelijk is er nog tekst in te zetten.

De afbeelding wordt geprint op een printbaar suikerpapiervel met eetbare inkt. Hierdoor kan het zijn dat de kleuren afwijken van een afdruk op het scherm of echt papier. Hoe beter uw bestand, hoe beter de afdruk. De afdruk wordt aangepast aan de maat taart.

De slagroomtaart wordt speciaal voor u gemaakt op de dag dat u hem nodig heeft en u kunt deze dan afhalen in de winkel naar keuze. Wenst u een andere smaak taart, dat kan. De smaak kunt u in het opmerkingenveld zetten en de bakkers zullen deze, mits we die kunnen maken, maken, Als dit niet kan, krijgt u een bericht retour om een andere keuze te maken. (bijv. van september tot en met april zijn er geen aardbeientaarten)

Ook kunt uw eventuele speciale wensen mailen naar bestellen@dukers.nl. Geef ook meteen aan voor wanneer u het produkt nodig heeft. En graag uw contactgegevens zodat bij vragen we u kunnen bereiken.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Baby of Geboortetaart Jongen of Meisje

€21,50€25,50

Selectie wissen

Slagroom taart 16-20 persoons rechthoek

€32,50