Tel samen met Bakpiet af tot 5 december!

🎁 Tel samen met Bakpiet af tot 5 december! 🎁
Bakpiet_doe mee_1848x1848px 
 
Vanaf volgende week zaterdag is Sinterklaas weer in het land en gaat de pret beginnen. Met de Sinterklaas aftelkalender van Bakpiet kunnen de kinderen vanaf de intocht, op zaterdag 13 november, elke dag één vakje open maken en daarmee samen met Bakpiet aftellen tot 5 december. Kinderen zullen niet alleen aftellen maar ook Bakpiet helpen met het terugvinden van het verdwenen kruidnotenrecept! 🧐
 
De Sinterklaas aftelkalender is vanaf deze week verkrijgbaar in al onze winkels! Hartstikke leuk om als één van de eerste cadeautjes in de schoen te doen.
Bij de Sint aftelkalender geven wij tegelijkertijd een ‘Ik ben fan van Bakpiet’ armbandje mee. Het armbandje dient als geheugensteuntje om een vakje open te maken.  
 
Bij het openmaken van 20 ‘kleine’ vakjes ontdekken de kinderen leuke weetjes, doe-opdrachten en filmpjes over Bakpiet en de bakkerij. Door middel van de spelletjes op de achterkant vinden ze de ingrediënten van het verdwenen kruidnotenrecept. Bij het openmaken van de 3 ‘grote’ vakjes mogen de kinderen een cadeautje bij één van onze winkels ophalen. Dit kan van woensdag t/m zaterdag. Hiervoor brengen de kinderen het lipje van de kalender mee en tonen ze hun armbandje. 
 
Zaterdag 13 november: De aankomst van Sinterklaas! De kinderen gaan het eerste vakje open maken.
Week 46: Kinderen komen hun eerste cadeautje ophalen.
Week 47: Kinderen komen hun tweede cadeautje ophalen.
Week 48: Kinderen komen hun derde cadeautje ophalen.
 
Sint Deal: Koop 2 nonnevotten en 1 Aftelkalender voor maar €4,95
Sint aftelkalender losse prijs: €1,75
 
Let op; OP = OP