Werken bij Dukers ?

WERKEN BIJ DUKERS, DÉ BAKKER? 

Dukers, dé bakker bestaat sinds drie generaties in de regio van de Westelijke Mijnstreek. Raymond en Anita Dukers hebben de dagelijkse leiding over het bakkersbedrijf. De brood-en banketbakkerij is gelegen aan de Mauritsweg te Stein waar ook één van de vijf winkels zich bevindt. De overige winkels liggen verspreid in de omgeving Zuid-Limburg. We verkopen onze bakkerijproducten in Bunde, Elsloo, Meerssen, en in het winkelcentrum van Stein. Naast onze fysieke winkels, bieden wij onze producten ook online via onze webshop aan. Wij verkopen aan zowel particuliere klanten als zakelijke klanten in de omgeving. 

Dukers, dé bakker is een dynamisch bakkers familiebedrijf met zo’n 40 medewerkers. Onze medewerkers kenmerken zich door de hoge mate van betrokkenheid, bevlogenheid en flexibiliteit. Ons familiebedrijf staat voor ambitie met traditie waarbij we zes dagen in de week voor onze klanten en onze medewerkers klaar staan.

Ook zijn we een erkend leerbedrijf voor de opleiding als bakker, verkoper/1e verkoper, MBO 

HUIDIGE VACATURES

1.  VERKOOPSTERREN WINKEL ELSLOO 

Voor onze winkel in Elsloo zijn wij op zoek naar verkoopmedewerkers m/v (fulltime of parttime).

Over jouw functie

In onze winkels komt de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen voor een gezellige en inspirerende beleving. De verkoopmedewerker straalt en zet een onvergetelijke ervaring neer: vrolijk, enthousiast, oprecht geïnteresseerd en service gericht. Werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit

 • Ontvangen en adviseren van onze klanten op een vriendelijke en proactieve wijze.
 • Maken van bestellingen volgens vaste gegevens en inspelen op en rekening houdend met verwachte bijzonderheden (eigen acties, acties van externe partijen, feestdagen, vakanties, weersomstandigheden).
 • Zorgdragen voor een correcte presentatie van producten.
 • Ter plekke klaarmaken van diverse producten, zoals belegde broodjes, warme snacks en drankjes.
 • Ontvangen van aangeleverde goederen en uitpakken en prijzen van producten.
 • Afsluiten van de kassa bij einde werkdag en tellen van ontvangen geld en opmaken van de afrekenstaat.
 • Controle en opbergen/afstorten van geld op voorgeschreven wijze.
 • Opruimen en schoonmaken van werk-, opslag-, en winkelruimte.

Jij brengt mee

 • Jij hebt een MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur aangevuld met aantoonbare verkoopervaring binnen de bakkerijbranche.
 • Jij bent gedreven, enthousiast en flexibel (inzetbaar).
 • Je houdt van mensen.
 • Je hebt goede communicatieve eigenschappen.
 • Je vindt in het weekend werken geen probleem.
 • Wanneer je naast de Nederlandse taal ook Engels, Frans of Duits spreekt, heeft dat voor je sollicitatie zeker meerwaarde.

Wij bieden wij jou

 • Een afwisselende baan in een enthousiast team.
 • Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.

Reageren

Ben je enthousiast over de bovenstaande vacature? Vul dan ons sollicitatieformulier in. Voor vragen kun je mailen naar info@dukers.nl.

 

2.  PARTTIME VERKOOPMEDEWERKERS m/v (zaterdag & vakantie)

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als zaterdaghulp in een van onze winkels?

Ben jij die leuke, spontane, actieve persoonlijkheid met een hart voor verkoop en aanpakken én op zoek is naar een parttime baan met vaste uren in een vast rooster? Enige ervaring in horeca of (vers)retail zou prettig zijn, maar een leergierig iemand die graag met bakkersproducten en klanten omgaat kan voldoende zijn! 

Over de functie

Als zaterdaghulp vervul je een belangrijke ondersteunende rol binnen een van onze winkels.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • In- en ompakken van broodjes;
 • Inruimen en presenteren van ons brood-, vlaai-, en gebaksassortiment;
 • Bereiden van diverse soorten belegde broodjes en snacks;
 • Verkoopondersteuning;
 • Gereed zetten van klantbestellingen;
 • Verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Functie vereisten

Klantgerichtheid, leergierigheid, goede communicatieve eigenschappen en een flexibele inzetbaarheid zijn binnen deze functie van groot belang.

Werktijden

Werktijden zijn op zaterdagen tussen 07:00 uur en 16:00 uur. Tijdens vakanties zijn de werktijden van maandag tot en met zaterdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.

Reageren

Ben je ambitieus, doelgericht en flexibel en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen door ons sollicitatieformulier in te vullen? Indien er mogelijkheden zijn, dan nemen wij contact met je op en maken vervolgens een afspraak voor een eerste kennismaking. Voor vragen kun je mailen naar het mailadres info@dukers.nl.

 

3. STUDENT (18+) VOOR HULP BAKKERIJ VRIJDAGNACHTS EN VAKANTIES

Heb je in het weekend en je vakanties tijd over en wil je goed verdienen ? Ben je een aapakker en leergierig ? Stuur je CV naar info@dukers.nl 

 

4. ZATERDAGHULPEN BAKKERIJ

Hygiëne is heel erg belangrijk in onze branche vandaar dat wij een groot poetsteam hebben op zaterdagochtend die de bakkerij weer schoonmaakt. Voor dit team zijn we regelmatig op zoek nar aanvulling. Ben je tussen de 16 en 60 jaar dan is dit wellicht iets voor jou. Je kunt hierover mailen naar info@dukers.nl.

 

OPEN SOLLICITEREN

Ben je op zoek naar een baan in de bakkerijbranche, fulltime of parttime of alleen voor vrijdagnacht of zaterdags, download onderstaand sollicitatieformulier, vul het zo volledig mogelijk in en stuur het naar ons via de mail! Er zijn niet altijd vacatures, maar we bewaren alle aanmeldingen ongeveer 1 jaar in ons sollicitanten dossier. Ook corresponderen wij niet over je open sollicitatie.

 

HOE SOLLICITEREN?

Download het  sollicitatieformulier, vul het in en mail dit naar info@dukers.nl. of geef het ingevulde formulier af in één van onze winkels.  Ook kan een CV met een korte motivatie naar info@dukers.nl gestuurd worden of afgegeven in de winkel. 

Raymond en Anita Dukers