Wie zijn wij

 
raymond%20en%20anita%20nw%20logo[1]Wij zijn Dukers, dé bakker.

Dukers, dé bakker bestaat sinds drie generaties in de regio van de Westelijke Mijnstreek. Raymond en Anita Dukers hebben de dagelijkse leiding over het bakkersbedrijf. 

Onze medewerkers kenmerken zich door de hoge mate van betrokkenheid, bevlogenheid en flexibiliteit. Ons familiebedrijf staat voor ambitie met traditie waarbij we zes dagen in de week voor onze klanten en onze medewerkers klaar staan. 

Grondlegger Lambert Dukers, de opa van Raymond, was degene die in 1936 besloot met zijn fiets vanuit Susteren naar Beek te vertrekken om als bakkersgezel te gaan werken. Louis Dukers heeft het bedrijf van zijn vader Lambert overgenomen (eerst nog met zijn broer Cees die er later is uitgestapt) en inmiddels wordt het gerund door de zoon van Louis, Raymond Dukers. Allemaal hadden ze maar een doel voor ogen, namelijk de klanten voorzien van lekker versgebakken producten.

De brood-en banketbakkerij is gelegen aan de Mauritsweg te Stein waar ook één van de vijf winkels zich bevindt. De overige winkels liggen verspreid in de omgeving Zuid-Limburg. We verkopen onze bakkerijproducten in Bunde, Elsloo, Meerssen, en in het winkelcentrum van Stein. Naast onze fysieke winkels, bieden wij onze producten ook online via onze webshop aan. Wij verkopen aan zowel particuliere klanten als zakelijke klanten in de omgeving. 

Onze fulltime brood-en banketbakkers werken in ploegendiensten. De werkdag van de eerste ploeg begint om 10 uur ’s avonds, de tweede ploeg start om 4 of 6 uur ‘s ochtends om iedere klant te kunnen voorzien van verse producten. Op zondag heeft iedereen vrij, behalve in de communietijd. De bakkers en de schoonmaakploeg zorgen er samen voor dat de bakkerij schoon en opgeruimd is. We zijn als sinds jaar en dag HACCP gecertificeerd met GOED en dat willen we graag zo houden.

De orderpickers starten om 4 uur ’s ochtends in de expeditie en houden zich bezig met het klaarzetten van de bestellingen voor alle winkels en andere vaste klanten. Om 6 uur ’s ochtends kunnen onze chauffeurs aan onze eigen winkels en andere klanten verse producten kunnen leveren.

Andere klanten waaraan we leveren zijn onder andere horecagelegenheden, bedrijfskantines, afdelingen op Sabic en DSM, zorginstellingen tussen Maastricht en Sittard langs de A2, gemeentelijke instellingen en andere bedrijven in de omgeving.

Onze winkeldames beginnen meestal vóór 8 uur ’s ochtends met het inruimen van de producten in de winkel en het afbakken van harde broodjes, croissants, snacks én cookies.   

Achter de schermen, op kantoor dus, werken we hard om het bedrijf een goede marktpositie te geven door de juiste inkoop te regelen, de verkoop met marketingtools te versterken, de werkroosters structuur te geven en het bedrijf te professionaliseren.

Onze servicegraad is hoog, zowel in de kwaliteit van de producten als de mensen die bij ons werken, maar het is en blijft mensenwerk. Het bakkersvak blijft een ambachtelijk vak waar wij met hart en ziel aan verbonden zijn. Met ons team van zo’n 60 medewerkers anno 2019 staan we zes dagen per week klaar voor onze klanten.

Wilt u contact opnemen met ons, kijk dan op onze contactpagina.

Wilt u meer zien, kijk dan eens naar ons webfilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=o9IBxD0NeSc

Voor onze prijswinnende en veel bekroonde nonnevotten is dit filmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=naeuqK7RhE0

 

Bedankt en tot ziens, namens ons hele team van bakkers, logistieke medewerkers en winkelmedewerkers.

Raymond en Anita Dukers.