Paaslijst 2021 nu beschikbaar!

De Paaslijst 2021 is er weer voor u. Zoals bekend is het prettig als onze bakkers kunnen maken wat u graag wilt. U krijgt zodoende wat u graag zou willen. Ook om zo duurzaam mogelijk te werken en zonder teveel te moeten weggooien is het fijn als onze klanten vooraf bestellen en lekker op het gemak kunnen komen ophalen. Er is een ruime keuze. Met de feestdagen vragen wij begrip voor het feit dat helaas niet alles mogelijk is. Misschien moet u speciale producten zoals glutenvrij gebak of brood een dag eerder al ophalen.

Op deze bestellijst vindt u onze lekkernijen zowel hartig als zoet, voor elk moment van de dag iets anders. Van Paasspecialiteiten zoals de lekkerste Paasstol tot aan heerlijke Limburgse vlaaien.  Onze speciale aanbieding van 2020 is de Paas advocaat taart voor 10 – 12 personen. De aanbieding dit jaar is een heerlijk Paastaartje; De Paas Krater!

paaskrater - kopie

De Paas Krater bestaat uit romige cakebiscuit en is gevuld met slagroom, pudding en 100% échte advocaat. Mmmmm,

De bestellijst kan gedownload worden, ingevuld en ingeleverd bij de winkel naar keuze. Of u kunt alles eenvoudig & snel op de webshop bestellen en naar keuze ook al meteen afrekenen voor nog meer ophaalgemak. Ook kunt u de bestelling via de mail sturen naar bestellen@dukers.nl, altijd met de vermelding in welke winkel u gaat ophalen. 

Dit jaar voegen we ook een brood bestellijst bij de reguliere Paas bestellijst. Op deze brood bestellijst staan niet alleen de beschikbare broodsoorten maar ook de harde broodjes die wij voor u afbakken of u bakt ze zelf af thuis. Wie wil er nu geen verse, warme afgebakken broodjes bij het ontbijt tijdens Pasen?

Op zaterdag 3 april hebben we een beperkte keuze in vers brood omdat de bakkers de nacht ervoor volop Paasstollen aan het maken zijn, Paas banket en andere lekkere Paas producten. Na Pasen vinden de brooddagen op hun normale dagen plaats. 

Download de lijst hier: Paas bestellijst 2021 of bezoek onze Paaswinkel.  Indien u ook brood en/of harde broodjes wilt bestellen voor zaterdag 3 april, download dan deze lijst hier: brood bestellijst

Vooraf betaalde bestellingen kunnen heel snel en geheel coronaproof in uw winkel naar keuze worden opgehaald. Op Mauritsweg 9 in Stein is dit jaar een heus afhaalloket in de ruimte naast de winkel ingericht om de klantenstroom beter aan te kunnen.

Wees voorbereid, bestel op tijd! Bestel uw producten dit jaar op tijd en bij voorkeur via onze webshop. Zo bent u ervan verzekerd dat u al het lekkers tijdig en compleet in huis heeft. Uiteraard kunt u die dag in de winkels nog wel wat extra’s kopen, maar OP=OP. 

U kunt deze bestellijst t/m Goede Vrijdag 2 april 14.00 uur inleveren in één van onze winkels of uw bestelling op onze webshop plaatsen. Bestellingen kunnen worden afgehaald op zaterdag 3 april tussen 08.00 en 14.00 uur. 

Wilt u uw bestelling bezorgd krijgen? Dat kan! Graag telefonisch overleggen met de bakkerij op telefoonnummer.: 046-4260136 of per mail info@dukers.nl

Wilt u de drukte vermijden? Onze advies is om vóór 9 uur ’s ochtends te komen of vanaf 11 uur ’s ochtends.  

 

Team Dukers, dé bakker wenst u alvast fijne Paasdagen!