Openingstijden Coronaproof 24 en 31 december

Op 24 en 31 december openen onze winkels om 8.00 uur ‘s ochtends hun deuren.   Vanaf die tijd kunt u uw bestelling ophalen. We hopen dat u alles vooraf zult bestellen én betalen. Dit maakt het voor onze dames makkelijker om iedereen snel en goed te kunnen helpen. Omdat we wachtrijen buiten niet kunnen voorkomen, vragen we u geduld op te brengen en de drukte te spreiden door niet te vroeg te komen, maar na 11.00 uur. Uw bestelling ligt toch voor u klaar. 

Bestelt u alleen maar houdbare producten (vriestaart, kerststol, bakeoff broodjes), dan graag 23 december al ophalen als u de drukte wilt mijden. Bestellen kunt u makkelijk in onze webshop tot 2 dagen vóór 24 en 31 december. 

Bij de winkel Mauritsweg wordt op deze dagen in de garage naast de winkel een extra afhaalpunt gemaakt om onze klanten hier zo efficiënt mogelijk en Coronaproof te helpen. Maar ook hier kunnen we niet voorkomen dat er een wachtrij buiten ontstaat. 

In de wachtrij graag 1.5 meter afstand bewaren en bij regenweer zelf voor een paraplu te zorgen, mocht de wachtrij langer zijn dan de geplaatste tent. Het weer kunnen wij niet voor u bakken helaas. Graag vóór het binnengaan van de winkel uw mondkapje op. Er mogen maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel zijn. Laat de uitkomend klant even voorgaan voordat u zelf naar binnen komt. Kom dan ook zoveel mogelijk alleen. 

Openingstijden :

24 december alle winkels 8.00 – 16.00 uur. 

25, 26, 27 december gesloten

31 december alle winkels 8.00 – 16.00 uur

1 januari gesloten

2 januari open van 8.00 – 13.00 uur (behalve het Winkelcentrum, deze is gesloten.)