KERSTLIJST 2021 ONLINE!

De Kerst bestellijst van 2021 is vanaf nu beschikbaar! De lijst die je vanaf nu kunt invullen en inleveren in een van onze winkels zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de bestelling. Of bezoek onze webshop en bestel alles snel & eenvoudig online zodat je de deur niet uit hoeft. Producten die niet op de lijst staan kunnen wel voor donderdag 23 december besteld worden. Laatste inlever moment van de bestellijst is woensdag 22 december 17.00 uur!

De aanbieding van dit jaar is het ; Het Kerst soezentaartje

       

Een heerlijke linzenbodem met pudding; chocolade langs de rand met krokant voor de ‘Ferrero Roche -beleving, dan een mooie bol van hazelnoot praliné (die als je je ogen sluit je meeneemt naar de rijke vulling van Côte d’Or Bonbonbloc) afgedekt met verrukkelijke slagroomsoesjes en feestelijk versierd met dunne streepjes heerlijke chocolade, hazelnoot krokant, kerststerretjes en sneeuwpoeder…

Een taartje waar je zeker weten een ‘WOW’-effect mee krijgt; bij zowel presenteren als proeven en heerlijk ‘gewoon’ bij de koffie is maar zeker ook als desserttaart na het heerlijke kerstdiner.

Dit jaar voegen we ook een brood bestellijst bij de reguliere kerst bestellijst. Op deze brood bestellijst staan niet alleen de beschikbare broodsoorten maar ook de harde broodjes die wij voor je afbakken of je bakt ze zelf af thuis. Wie wil er nu geen verse, warme afgebakken broodjes bij het ontbijt tijdens Kerst?

Op maandag 20 december en dinsdag 21 december vinden de brooddagen in al onze winkels plaats. Na Kerstmis en vóór Nieuwjaar vervalt de brooddag. Op vrijdag 24 december hebben we een beperkte keuze in vers brood omdat de bakkers de nacht ervoor volop Kerststollen, Kerstbanket en andere kerstlekkere producten aan het maken zijn.

Download de lijst hier: Kerstbestellijst 2021 of bezoek onze Kerstwinkel.  Indien u ook brood en/of harde broodjes wilt bestellen voor donderdag 24 december, download dan deze lijst hier: brood bestellijst 2021

Vooraf betaalde bestellingen kunnen heel snel en geheel coronaproof in de winkel naar keuze worden opgehaald tussen 08.00 en 15.00 uur. Op Mauritsweg 9 in Stein is dit jaar een afhaalloket in de ruimte naast de winkel ingericht om de klantenstroom beter aan te kunnen.

Wees voorbereid, bestel op tijd! Bestel je producten dit jaar op tijd en bij voorkeur via onze webshop. Zo ben je ervan verzekerd dat je al het lekkers tijdig en compleet in huis heeft. Uiteraard kun je die dag in de winkels nog wel wat extra’s kopen, maar OP=OP. 

Wil je de drukte vermijden? Onze advies is om vóór 9 uur ’s ochtends te komen of vanaf 11 uur ’s ochtends.  

Team Dukers, dé bakker wenst je alvast een gezellige en smakelijke Kerst!