Kerstbestellijst 2019

KERSTBESTELLIJST 2019 

Op deze bestellijst vindt u onze lekkernijen zowel hartig als zoet, voor elk moment van de feestdag iets anders. Van kerstspecialiteiten zoals de lekkerste kerststol van Zuid-Limburg tot aan heerlijke Limburgse vlaaien.  Onze speciale aanbieding van 2019 is de Christoffel taart voor een super laag prijsje voor een kleiner aantal personen.

Schermafbeelding 2019-12-10 om 17.35.34

De bestellijst is verkrijgbaar in onze winkels of u bekijkt en download hem hier.

We werken op deze drukke dagen voor de Kerst altijd met bestellijsten omdat we graag voor ieders wens alles in huis hebben. Mocht u dus niet vooraf bestellen dan kan het zijn dat het gewenste product er niet is. Op = Op…

Ook wij proberen duurzaam en economisch te produceren en te verkopen. Dat wil zeggen dat we ervoor moeten zorgen dat er met sluitingstijd goed en voldoende verkocht is, maar dat er dus ook niets of weinig over is. De voedselbank krijgt bijvoorbeeld van ons elke week een heleboel goede producten die over zijn.

U kunt deze bestellijst t/m zaterdag 21 december 16.00 uur inleveren in één van onze winkels of uw bestelling op onze webshop plaatsen. Bestellingen kunnen worden afgehaald op dinsdag 24 december tussen 08.00 en 15.00 uur.