Fototaart, fotovlaai of logogebak

Fototaart, fotovlaai of logogebak nodig. 

Wat is er nu origineler dan een heerlijke taart of vlaai taart met een eigen eetbare foto.? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Gewoon een heerlijk verse taart bestellen, of een vlaai, waarop uw eigen ontwerp gedaan wordt. 

Dit kan bij diverse taartprodukten in de webshop, maar ook anders. Lees dan maar even verder. silvia 50

Een door Dukers gepersonaliseerde taart of vlaai is ideaal als cadeau, maar ook als relatiegeschenk om uw bedrijf of vereniging op een lekkere manier te promoten. Ook om een behaald mijlpaal of jubileum te vieren is zo’n lekkernij helemaal super. 
Gebak, taart of vlaai met uw eigen bedrijfs- of verenigingslogo!  Of een foto van een geleverde prestatie? Dit kan klein op gebakjes (bijv. tompouce), nog kleiner op petit fours en iets groter op bij kerststollen of luxe paasbroden.  Of nog groter op taarten en vlaaien.
relatiegeschenk,buurtvereniging,bedrijf,dukers

Omdat dit maatwerk is willen we dit graag goed met u overleggen wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u, indien mogelijk, voor dit soort bestellingen ruim van te voren met ons contact op te nemen. Voor het laten printen van de eetbare logo’s of afbeeldingen hebben we minimaal 2 werkdagen nodig (van ma – vrijd). 

We kunnen veel, maar niet alles. En in goed overleg kan altijd meer.  We kunnen dit ook landelijk laten uitvoeren door Toptaarten.nl of een collega-bakker daar waar u het produkt wenst af te geven. 

We zijn hiervoor te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch op 046-4260136 of 24/7 via de mail bestellen@dukers.nl  U ontvangt via de mail antwoord zodra we uw mail gelezen hebben. U kunt uw logo of idee altijd alvast als bijlage bijvoegen  We kunnen dan al eens kijken of deze goed gebruikt kan worden. De bijlage kan een docx, jpeg, jpg, pdf of ppt zijn. Alle overige bestanden kunnen wij met onze software niet correct verwerken.  

Tip : zorg ervoor dat de afbeelding scherp en niet te donker is. Het wordt met eetbare inkt op eetbaar suikerpapier geprint, dus dit is niet zo scherp als de laserprinter op papier.  Enkele voorbeelden van foto-afdrukken op taarten. 

bedrijfslogo-taartfototaart sannefoto 5dsm fabriek afbeelding 2 IMG_0343_0[1]70 pers vanillecreme taart met foto 1