Ontwerp je eigen fototaart!

Ontwerp je eigen fototaart. 

Iets speciaals te vieren? Dan natuurlijk met taart of vlaai van Dukers.

Met een afbeelding of logo erop maakt u die taart of vlaai nog specialer.  Op een vlaai met slagroom het beste, maar ook op een abrikozenvlaai kan de afdruk gelegd worden. 

communie fototaart slagroom

Een foto of bedrijfslogo op uw taart of vlaai is altijd een geweldige traktatie voor de ontvanger.. U kunt het ontwerp in .jpg, .pdf, .doc, .docx zo naar ons toe sturen. via de mail. Of u stuurt ons de foto en vertelt erbij welke taart u wenst en wat er nog bij de foto zou moeten komen. Dan maken wij het ontwerp voor u. barcelona fototaart

Gemakkelijk en snel door uiterlijk drie werkdagen (zaterdag en zondag zijn geen werkdagen)  van te voren de foto of eigen ontwerp  te sturen naar bestellen@dukers.nl. (Op maandag nodig wil zeggen uiterlijk donderdag bestellen, anders lukt het ons niet om op maandag uw fototaart te maken.)

Geef bij een taart  aan of het om een 10, 12, 16, 20 of 30 persoons taart gaat.  (Op een 10-en 12persoons ronde taart past 1 A5 formaat foto, maar u toch de A4 maat  a €12.95 betalen.)

De fototaart wordt gemaakt op basis van een slagroomtaart met mandarijntjes, tenzij er gekozen wordt voor een bavaroise in de smaak aardbei, mango of bosbes of koffie verkeerd.  Of misschien heeft u liever een schwarzwalderkirsch.taart met fondant en foto!  Of een rijstevlaai met slagroom ? 

Ook kan er worden aangegeven of bakkers nog meer speciale zaken met de taart moeten vwb de versiering. Bijv. ballonnetjes erbij of een tekst. Hoe meer informatie u doorgeeft hoe meer wij uw wensen kunnen beantwoorden.

Geef ook bij het bestellen door op welke dag u de taart nodig heeft en in winkel winkel u deze wenst op te halen. 

U kunt de bestelling met de foto of ontwer als bijlage sturen naar bestellen@dukers.nl. Graag ook even uw naam en telefoonnummer erbij zetten voor het geval we vragen hebben.