Communie

Communie ?  Feest?     communie dukers

Dan mogen vlaaien en eventueel een lekkere taart natuurlijk niet ontbreken. Onze vlaaien en taarten worden op de communiedag zelf vers gemaakt en bezorgd. Afhalen bij de bakkerij in Stein kan ook ‘s ochtends vroeg. 

Wij helpen u graag met het maken van een keuze, maar het kan zijn door drukte in de winkel dat de winkeldame even wat minder tijd voor deze service heeft. Kies dus een moment uit dat het doorgaans wat rustiger is in de winkel, en graag niet op zaterdagochtend s.v.p. Een rustigere tijd is meestal op een doordeweekse dag  ‘s middags tussen 12.00 en 16.00 uur.  

Hier kunt u alvast onze bestellijst downloaden:  Dukers communie bestellijst 2019

Tips met betrekking tot het doen van uw communiebestelling:

1. Weet wat u wilt.

Haal een communie bestellijst bij 1 van onze winkels of download hem van deze site en bespreek deze thuis alvast met uw communicant en/of partner.

2. Weet voor hoeveel personen u ongeveer broodjes, vlaaien, muffins, cake en evt. taart nodig heeft.

Wij gaan uit van 1 stuk vlaai p.p. met 1 stukje taart, of 1,5 stuk vlaai zonder taart.
Hou hierbij een beetje rekening met de weersverwachting voor die dag. Bij heel warm weer worden er minder slagroomvlaaien gegeten, maar meer fruit -en aardbeienvlaaien. Slagroom kunt u er dan eventueel apart in een kom naast zetten voor diegenen die dit erop willen. Heeft u voldoende koelruimte waar slagroomvlaaien inpassen is dat uiteraard geen probleem.  

3. Bespreek met uw partner en uw communiekind van te voren of u wel of geen taart wenst

en welke ongeveer. Deze staan ook op de bestellijst en in de winkels staan fotoboeken met voorbeelden. Voor een taart op maat raden wij aan een afspraak te maken via info@dukers.nl 

4. Wilt u wel of geen communikantje op uw taart ?

Dit kunt u extra bijbestellen.   Van de communiekantjes voor bovenop de taart is in het fotoboek een afbeelding te zien. Hier kunt u samen uw keuze maken. Graag het juiste nummer met een omschrijving op de lijst zetten. De prijzen van de communiekantjes variëren sterk. Dit heeft te maken met eventuele rechten van Walt Disney of andere merknamen. 
De communiekantjes kopen wij in, dus als u dit te laat doorgeeft, kan het zijn dat wij dit niet tijdig kunnen leveren. 

5. Betaling

Vooraf betalen graag tot uiterlijk 3 dagen van te voren. Erna kan er niks meer op de bestelling gewijzigd worden ivm de voorbereidingen onzerzijds.

Mocht u speciale vragen hebben (allergiën / aantallen / produkten die niet op de lijst staan) en de winkeldame kan u er (misschien) niet mee helpen, mail ons uw vraag (info@dukers.nl) en we zullen de vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden of evt. een afspraak met u maken.