Communie

Communie ?  Feest?     communie dukers

Dan mogen vlaaien en eventueel een lekkere taart natuurlijk niet ontbreken. Onze vlaaien en taarten worden voor de communiedag zo vers mogelijk gemaakt en de dag ervoor ’s middags of de dag zelf ’s ochtend vroeg bezorgd. Afhalen bij de bakkerij in Stein kan ook ’s ochtends vroeg. 

Wij helpen u graag met het maken van een keuze door het maken van een afspraak, Coronaproof uiteraard.

Omdat de communies door de Corona voor ons als bakker op andere data dan we gewend waren gedaan worden en ook nog in veel kleinere gezelschappen, is het belangrijk maatwerk te leveren. Vandaar dat er geen bestellijst meer is. U kunt alles bestellen wat in de webshop beschikbaar is.  Hieronder enkele tips om u te helpen. 

Wilt u liever maatwerk of komt u er niet uit?

Mail mij even voor het maken van een afspraak, ik help u graag. Mijn mailadres is info@dukers.nl

Veel succes met uitzoeken en alvast een fijn communiefeest gewenst. 

 

Tips met betrekking tot het doen van uw communiebestelling:

1. Weet wat u wilt.

Bespreek vooraf met uw communicant en/of partner. wat de grote wensen zijn. 

2. Weet voor hoeveel personen u ongeveer broodjes, vlaaien, muffins, cake en evt. taart nodig heeft.

Wij gaan uit van 1 stuk vlaai p.p. met 1 stukje taart, of 1,5 stuk vlaai zonder taart.
Hou hierbij een beetje rekening met de weersverwachting voor die dag. Bij heel warm weer worden er minder slagroomvlaaien gegeten, maar meer fruit -en aardbeienvlaaien (in september zijn er mogelijk geen aardbeivlaaien meer)                                                                Slagroom kunt u er dan beter apart in een kom naast zetten voor diegenen die dit erop willen.                                                                        Heeft u voldoende koelruimte waar slagroomvlaaien inpassen is dat uiteraard geen probleem.  

3.  Bespreek met uw partner en uw communiekind van te voren of u wel of geen taart wenst….

…en welke ongeveer.  Omdat de wensen hierin zo ver uiteen liggen, kunt u ons altijd mailen of we aan uw wens kunnen voldoen. Het meesturen van een voorbeeldafbeelding van internet kan ons verder helpen.   

4. Wilt u wel of geen communikantpoppetje op uw taart ?

Dit kunt u extra bijbestellen. Omdat er steeds minder kinderen de communie doen, wordt hierin de keuze steeds kleiner. Indien gewenst kan ik u fotoos sturen van de mogelijkheden.

5. Afleveren of ophalen 

Dit spreken we graag in overleg met u af. Omdat de communies zo verspreid door het jaar gedaan worden. is het voor ons lastig plannen. Vandaar dat we dit graag met u overleggen. 

6. Bestelling plaatsen

Dit kan op de volgende manieren :

1. U levert uw bestelling in op een briefje bij de winkelverkoopster met vermelding van : Uw naam, uw telefoonnummer + mailadres, de datum van de communie, de aam van de communiekant en uiteraard de gewenste produkten.  Zodra de bestelling op kantoor bij mij binnen komt zal ik de bestelling bevestigen en met u contact opnemen over mogelijk vragen. 

2. U besteld via de webshop en maakt in het opmerkingenveld de opmerking dat het om een communie gaat. In de webshop staat levering op zondagen uit, maar als u toch op de communie zondag geleverd wilt krijgen of dit wilt komen ophalen,  kunt u dit kenbaar maken in het opmerkingenveld, 

3. U mailt al uw gewenste produkten, wensen en aflevermoment naar info@dukers.nl en ik zal dan de bestelling bekijken en bij mogelijke vragen contact met u opnemen. 

In alle gevallen kunt u een factuur via de mail krijgen om te betalen, tenzij u al in de webshop alles heeft betaald.