Bestellen is eenvoudig.

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen

Is uw bestelling voor de dag zelf, kan het alleen telefonisch in de winkel naar keuze

Is de bestelling voor later in de week of nog later, dan kunt u op de volgende manieren bestellen :

  • In de winkel zelf : telefonisch of persoonlijk. Is het voor de dag erna, dan graag vóór 16.00 uur, zodat we het op tijd kunnen verwerken. 
  • Via onze eigen online 24/7 webshop u zelf kunt aangeven wanneer en waar u de bestelling gaat ophalen. Tot 16.00 uur kunt u doorgeven voor de dag erna.. Volg de link webshop
  • Via de mail op bestellen@dukers.nl (voor de dag erna uiterlijk tot 16.00 uur)  Alles wat later binnenkomt of ‘s nachts wordt de dag erna ‘s morgens pas verwerkt. 

 

Bezorging is mogelijk

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag uw keuze aan verse vlaaien, taarten, gebak. Ook warme snackbroodjes, belegde broodjes en lunches kunnen worden bezorgd bij particulieren en vele bedrijven in de regio tussen Sittard-Geleen en Maastricht-Noord langs de A2 (betaling a contant en op factuur). 

Bezorging vindt plaats ‘s ochtends of (in goed overleg) vroeg in de middag. Bij particulieren aan huis, tenzij dit telefonisch of in de winkel met u wel wordt afgesproken en er vooraf  is betaald.  

Een tijdstip kunnen we nooit exact afspreken vanwege de logistiek en drukte op de weg, maar er zal altijd een ongeveer tijdstip met u worden afgesproken. Rekent u op een half uur van te voren en na de afgesproken levertijd. 

Bezorging bij particulieren is alleen in de ochtenduren mogelijk, tussen 9.00 en 12.00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Heeft u een speciaal verzoek, dan kan dit alleen met Raymond Dukers worden afgesproken.

assorti%20vlaaipunten%20rabo[2]Bij bezorging van een een bestelling kleiner dan 30 euro vragen we €4,50 tegemoetkoming in de bezorg-en leverkosten.  

Er zijn ook  diverse klanten in onze regio die onze produkten voor u bij ons kunnen afnemen en dit misschien wel bij u kunnen en willen bezorgen.
Zo kunt u onze produkten bestellen bij Vivantes Zorggroep (diverse locaties),  Groente -en fruit Pepels in Meers, Makro Nuth, bezorgbakker Louis Dukers (Beek-Neerbeek-Geverik-Genhout-Kelmond-Stein). Ook SRVman Luc Segeren en t Lekkere Bekkerke in Limbricht verkopen onze broden en vlaaien. 

Zowel bij bedrijven als bij particulieren bezorgen we tot aan de eerste deur, dus bij de receptie of 1e voordeur. Indien u niet vooraf heeft kunnen betalen, graag bij de receptie of deur het geld gereed leggen. Er kan niet gepind worden bij de chauffeur. Wel kunt u per bank het bedrag overmaken. We geven u graag ons IBANnummer. 

Bij Glana in Geleen bezorgen we aan de receptie. Dit kan via de winkel in Geleen geregeld worden of via de webshop, mits vooraf alles betaald is.    

Download bestellijsten

Hieronder vindt u de verschillende bestellijsten.

Communie bestellingen

Communiebestellingen worden op de dag van de communie thuis vers bezorgd of de dag van te voren, of u haalt deze zelf af bij de bakkerij in Stein. Dit kunt u aangeven op de bestellijst.  

Uw bestelling kunt u ook doorgeven via de webshop. In het veld opmerkingen kunt u mededelen dat het om een communiebestelling gaat. Wij nemen dan met u contact op over het bezorgen (vanaf €50 gratis) of afhalen van uw bestelling.