Bestellijsten

Een bestelling doen 

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen : 

  • winkelklanten doen er goed aan een dag van te voren voor 16.00 uur naar hun winkel te bellen om deze door te geven.
  • dit kan ook via onze online webshop (elders op deze site) waarin u zelf kunt aangeven wanneer en waar u de bestelling gaat ophalen. Tot 16.00 uur kunt u doorgeven voor de dag erna. Later dan 16.00 uur kan het alleen nog voor een later tijdstip. 
  • via de mail, maar dan ook geldt, vóór 16.00 uur besteld dan wordt alles verwerkt voor de dag erna. Alles wat later binnenkomt of ‘s nachts wordt voor de dag daarna verwerkt,
  • voor de dag zelf dient u telefonisch te bestellen. Bestellingen via de mail voor de dag zelf worden niet tijdig gezien en dus te laat verwerkt.

(Bedrijfs)bezorging 

Wij bezorgen verse vlaaien, taarten, gebak, warme snacks en belegde broodjes en lunches bij diverse bedrijven in de regio tussen Sittard-Zuid en Maastricht-Noord langs de A2 (betaling a contant en op factuur). Bezorging vindt plaats ‘s ochtends of (in goed overleg) vroeg in de middag. Bij particulieren aan huis, tenzij dit telefonisch of in de winkel met u wel wordt afgesproken en vooraf  is betaald.  

Een tijdstip kunnen we nooit exact afspreken vanwege de logistiek en drukte op de weg, maar er zal altijd een ongeveer tijdstip met u worden afgesproken. Rekent u op een half uur van te voren en na de afgesproken levertijd. 

Bezorging bij particulieren is alleen in de ochtenduren mogelijk, tussen 9.00 en 12.00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Heeft u een speciaal verzoek, dan kan dit alleen met Raymond Dukers worden afgesproken.

assorti%20vlaaipunten%20rabo[2]Bij bezorging een bestelling kleiner dan 30 euro vragen we 4 euro tegemoetkoming in de bezorg-en leverkosten.  

Er zijn ook  diverse klanten in onze regio die onze produkten voor u bij ons kunnen afnemen en dit misschien wel bij u kunnen en willen bezorgen.
Zo kunt u onze produkten bestellen bij Vivantes Zorggroep (diverse locaties),  Groente -en fruit Pepels in Meers, Makro Nuth en bezorgbakker Louis Dukers (Beek-Neerbeek-Geverik-Genhout-Kelmond-Stein). 

Zowel bij bedrijven als bij particulieren bezorgen we tot aan de eerste deur, dus bij de receptie. 

Bij Odilia en St. Jan in Geleen bezorgen we aan de receptie. Dit kan via de winkel in Geleen of via de webshop geregeld worden, mits vooraf alles betaald is.    Bij de Dagwinkel in het ziekenhuis Zuijderland in Sittard-Geleen kunt u bestellen en afhalen. 

Download bestellijsten

Hieronder vindt u de verschillende bestellijsten.

Communiebestellingen

Communiebestellingen worden op de dag van de communie thuis vers bezorgd of de dag van te voren, of u haalt deze zelf af bij de bakkerij in Stein. Dit kunt u aangeven op de bestellijst.  

Uw bestelling kunt u ook doorgeven via de webshop. In het veld opmerkingen kunt u mededelen dat het om een communiebestelling gaat. Wij nemen dan met u contact op over het bezorgen (vanaf €50 gratis) of afhalen van uw bestelling.