Bestellen en bestellijsten.

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen

Is uw bestelling voor de dag zelf, kan het alleen telefonisch in de winkel naar keuze

Is de bestelling voor morgen, later in de week of nog later, dan kunt u op de volgende manieren bestellen :

  • In de winkel zelf : telefonisch of persoonlijk. Is het voor de dag erna, dan graag vóór 16.00 uur, zodat we het op tijd kunnen verwerken. 
  • Via onze eigen online 24/7 webshop u zelf kunt aangeven wanneer en waar u de bestelling gaat ophalen. Tot 16.00 uur kunt u doorgeven voor de dag erna.. Volg de link webshop
  • Via de mail op bestellen@dukers.nl (voor de dag erna uiterlijk tot 16.00 uur)  Alles wat later binnenkomt of ‘s nachts wordt de dag erna ‘s morgens pas verwerkt. 

 

Bezorging is mogelijk

Vanaf €10,-. Tot €40 zijn de bezorgkosten €4.50 binnen de regio Stein-Beek-Elsloo-Meerssen-Bunde Erbuiten op calculatieprijs (tijd chauffeur en diesel)

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag uw keuze aan verse vlaaien, taarten, gebak. Ook warme snackbroodjes, belegde broodjes en lunches kunnen worden bezorgd bij particulieren en vele bedrijven in de regio tussen Sittard-Geleen en Maastricht-Noord langs de A2 (betaling a contant en op factuur). 

Bezorging vindt plaats ‘s ochtends, ook bij particulieren aan huis, mits dit wordt afgesproken en er vooraf  is betaald.  De bestelling wordt in de ochtenduren 1x aangeboden. Wordt de deur niet open gedaan, laten we een kaartje achter om het bestelde op te halen in de dichtstbijzijnde  

assorti%20vlaaipunten%20rabo[2]

Zo kunt u onze produkten bestellen bij Vivantes Zorggroep (diverse locaties),   Makro Nuth, bezorgbakker Louis Dukers (Beek-Neerbeek-Geverik-Genhout-Kelmond-Stein). Ook SRVman Luc Segeren en t Lekkere Bekkerke in Limbricht verkopen onze broden en vlaaien. 

Zowel bij bedrijven als bij particulieren bezorgen we tot aan de eerste deur, dus bij de 1e receptie of 1e voordeur. Indien u niet vooraf heeft kunnen betalen, graag bij de receptie of deur het geld gereed leggen. Er kan, indien vooraf aangegeven, gepind worden bij de chauffeur. Wel kunt u per bank het bedrag overmaken. We geven u graag ons IBANnummer. 

Hieronder vindt u de verschillende bestellijsten.

Communie bestellingen

Communiebestellingen worden op de dag van de communie thuis vers bezorgd of de dag van te voren, of u haalt deze zelf af bij de bakkerij in Stein. Dit kunt u aangeven op de bestellijst.  

Uw bestelling kunt u ook doorgeven via de webshop. In het veld opmerkingen kunt u mededelen dat het om een communiebestelling gaat. Wij nemen dan met u contact op over het bezorgen (vanaf €50 gratis) of afhalen van uw bestelling.