Aanbiedingen

Winkel aanbiedingen

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in de genoemde week bij aankoop van de producten in onze winkels, maar niet bij bezorging.  Op winkelaanbiedingen wordt verder geen korting meer gegeven. 

Voor aanbiedingen geldt OP=OP. U mag altijd een dag of eerder bestellen wat u wenst. Omdat wij proberen in te schatten hoeveel we denken te gaan verkopen, kan het zijn dat de ene dag het produkt eerder is uitverkocht dan de andere dag. Dit is afhankelijk van de klant die de winkel bezoekt en dan pas zijn keuze bepaald. Omdat we dagelijks vers willen blijven bakken, is het altijd een gok hoeveel en welke produkten de bakkers ’s nachts moeten maken voor vrije verkoop in de winkels. Alles wat besteld wordt, wordt ook gemaakt, dus bestellingen zijn altijd gereed, maar vrije verkoop is een risico. 

Vandaar dat wij ook aanmoedigen om minimaal 1 dag van te voren, vóór  16.00 uur,  te bestellen, zodat we zoveel mogelijk klanten tevreden kunnen stellen. 

Na afloop van de aanbieding geldt de normale prijs. De kassaprijs is altijd de juiste prijs, voor het geval de webshopprijs niet tijdig is aangepast. Indien u bestelt via de webshop en aangeeft in de winkel te betalen, wordt in de winkel de aanbieding prijs automatisch door de kassa berekend.

Een paar keer per jaar hebben we geen vlaai in de aanbieding maar bijv. nonnevotten of oliebollen. In die week kunt u dan ook geen vlaai als produkt op stempelkaart krijgen, maar wel bijvoorbeeld dat reklameprodukt met mogelijk wat bijbetaling als de prijs hoger ligt dan de normale reklameprijs.

Mocht deze site niet de juiste aanbieding hebben (bijv. tijdens de vakantieperiode), dan gelden de aanbiedingen geëtaleerd in onze winkels.