Corona virus

Het Corona virus en de maatregelen eromheen treffen iedereen. Als vitaal bedrijf mogen wij als bakkers “gewoon” open zijn. En dat zijn we dan ook omdat we u als klant graag voorzien van verse en lekkere produkten. Helaas worden wij en de slagers en de groenteboeren door politiek DenHaag niet genoemd dat we open zijn, maar we zijn het wel. Ook bedienen wij dagelijks nog steeds onze vaste klanten die wel nog open zijn, zoals de verpleeghuizen van Vivantus in onze regio. Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van de RIVM hierin heel strikt. 

In de bakkerij is iedereen verplicht zijn of haar handen langdurig te wassen. Erna dient desinfectie te worden gebruikt. Een personeelslid met ook maar de kleinste indicatie dient per direct thuis te blijven of de werkvloer te verlaten en thuis te blijven, totdat diegene klachtenvrij is. 

In de winkels zijn diverse maatregelen getroffen om ons personeel te beschermen. Ook vragen wij de klanten te pinnen, zodat contact via geldoverdracht geminimaliseerd wordt.  Ook laten we minde klanten per keer toe in onze winkel. Dit kan per winkel verschillen omdat de vrije vloeroppervlakte per winkel verschilt. Verder vragen we de klanten nog dringender vooraf te bestellen via de webshop. Er kan dan ook al meteen betaald worden waardoor elke klant sneller geholpen kan worden.

We danken dan ook iedereen die hieraan meewerkt en zichzelf en onze medewerkers beschermt. 

Helaas zijn in enkele winkels de klantbezoeken zodanig gedaald dat we genoodzaakt zijn om in deze winkels de openingstijden aan te passen. Kijk bij winkels op deze site of dit ook voor uw winkel geldt. 

#Blijf gezond en blijf onze klant!