Carnaval, een vrolijke tijd

Carnaval, als Limburger groei je er mee op. Sommige vinden het de fijnste tijd van het jaar, anderen denken daar anders over. Wij als bakkerij Dukers vinden het een hele fijne tijd vol vrolijkheid en gezelligheid. We hebben dan ook diverse vrolijk gekleurde producten in ons assortiment, tijdens de carnaval zijn de toppers natuurlijk onze nonnevotten. De faam van onze nonnevotten reikt tot ver buiten de provincie als we zien waar we ze met PostNl naar toe sturen in het land. Helemaal geweldig toch? 

We feliciteren dan ook van harte alle uitgeroepen Prinsen en Prinsessen en gunnen ze samen met hun vereniging unne super sjwaone tied! 

Aangepaste openingstijden tijdens Carnaval (23/02 – 26/02)

Tijdens deze dagen gunnen we ons personeel en onszelf de vrijheid om Carnaval te vieren of van een korte vakantie te genieten.

Onze winkels zijn 2 dagen helemaal gesloten, maandag 24 februari en dinsdag 25 februari. Ook telefonisch en via de mail zijn wij niet bereikbaar. Vanaf woensdag 26 februari staan wij weer voor u klaar, zowel in de winkel als via de telefoon/mail. 

Voor de overige dagen in die week  is hier een overzicht : 

  • Beek, Bunde, Elsloo, Meerssen, Stein Centrum en Stein Mauritsweg: vanaf woensdag normaal geopend van 8.00 – 17.30 uur.
  • Oud Geleen (Pieterstraat)             : woensdag gesloten, donderdag geopend van 8.00 – 14.00 uur en vanaf vrijdag weer normaal. 
  • Geleen Zuid (Barbarastraat)         : woensdag en donderdag geopend van 8.00 – 14.00 uur en vanaf vrijdag weer normaal. 

De webshop zal gesloten zijn voor het plaatsen van bestellingen van zaterdag 22-02 t/m dinsdag 25-02.