Afhalen of bezorging

Wilt u een bestelling plaatsen voor afhalen in de winkel of bezorging , lees dan even de informatie.
 • indien u nog dezelfde ochtend geleverd wilt krijgen dan enkel telefonisch op onze bestellijn 046-4260142.
 • is uw bestelling voor op te halen de dag zelf, kan alleen telefonisch besteld worden in de winkel waar u wilt gaan ophalen.
 • is de bestelling voor later, bijv. de dag erna of later in de week of nog later, dan kunt u op de volgende manieren bestellen :
  • Via onze eigen online 24/7 webshop u zelf kunt aangeven wanneer en waar u de bestelling gaat ophalen. Tot 16.00 uur kunt u doorgeven voor de dag erna.. Volg de link webshop
  • Via de mail op bestellen@dukers.nl (voor de dag erna uiterlijk tot 16.00 uur)  Alles wat later binnenkomt of ’s nachts wordt de dag erna ’s morgens pas verwerkt en is voor de dag erna.
  • In de winkel zelf : telefonisch of persoonlijk. Is het voor de dag erna, dan graag vóór 16.00 uur, zodat we het op tijd kunnen verwerken.

Bezorgen

Wij bezorgen bestellingen in de regio vanaf €15,- tegen €5.50 tegemoetkoming transportkosten. Vanaf €50 is de bezorging gratis. Onze regio is Stein-Beek-Elsloo-Meerssen-Bunde. Buiten deze regio in overleg.

Uw bestelling wordt bezorgd in de ochtenduren tussen 9.00 uur en 12.00 uur van maandag tot en met zaterdag. Ook warme snackbroodjes, belegde broodjes en lunches kunnen worden bezorgd bij particulieren en vele bedrijven in de regio tussen Sittard-Geleen en Maastricht-Noord langs de A2 (betaling a contant en op factuur). Zowel bij bedrijven als bij particulieren bezorgen we 1x tot aan de eerste deur, dus bij de 1e receptie of 1e voordeur. Indien u niet vooraf heeft kunnen betalen, graag het contante geld gepast bij de receptie gereed leggen. Ook kunt u per bank het bedrag overmaken welke op de factuur vermeld staat met ons IBAN-nummer.

De bestelling wordt 1x aangeboden. Is afgifte niet mogelijk, ontvangt u een kaartje in de brievenbus met het afhaaladres van onze dichtstbijzijnde eigen winkel.

Bestellijsten

 • Vlaai bestellijst : Klik hier
 • Belegde Broodjes / lunches : Klik hier
 • Paas bestellijst : Beschikbaar vanaf eind januari 2025. 
 • Communie bestellijst. Omdat we niet weten wanneer er communies gedaan worden, hebben we geen aparte lijst. U kunt uit ons hele assortiment kiezen en contact met ons opnemen voor speciale communieproducten of decoratie. Ook kunt u de bezorging met ons bespreken. Stuur even een mail met uw wensen naar info@dukers.nl en we zullen hierop reageren. De winkeldames weten niet altijd precies wat mogelijk is. Er is soms meer mogelijk dan hun denken.
 • Kerst bestellijst : Klik hier begin december

Onze producten zijn ook verkrijgbaar bij bezorgbakker Louis Dukers (route Beek-Neerbeek-Geverik-Genhout-Kelmond-Stein). Bestellingen voor zijn route kunt u via onze bestellijn 046-4260142 doorgeven vóór 16.00 uur.