Borrel en BBQ Brood

Borrel en BBQ Brood borrelbrood 4 

Brood kan altijd, dus ook bij de borrel en BBQ. Met lekkere smeersels, olie of boter verandert brood in een heerlijk borrelhapje.

Voor de late middag borrel, de lange zomeravonden of als aanvulling op de barbecue, brood past er prima bij. Met name onze stoere desembroden, olijfster en pidebroden zijn ideaal. Even afbakken, in grove stukken snijden en klaar! Of snij de broden eens in vul ze met pesto of bruidenboter en evt. wat ham of kaas en bak ze dan af. Heel eenvoudig en zo gezond en lekker. 

In ons bake-off assortiment zitten ook heerlijke petit pain wit en bruin. Snij deze een van bovenaf in, vul deze met kaas, olijvenstukjes en tomatenstukjes en pak deze in in aluminiumfolie. Dan kan deze in de oven of op de barbeque gebakken worden. Mjammie. 

De komende weken zullen we deze bij u onder aandacht brengen in onze winkels. Voor recepten van lekkere smeersels en salades kunt u op diverse blogsites terecht. Google er eens rustig op los.