Stein (Raadhuisplein Winkelcentrum)

Deze nieuwste aanwinst binnen het Dukers concern is gevestigd in het gloednieuwe winkel centrum van Stein. (direct bij de hoofdingang aan de Stadhouderslaan). Parkeren in de blauwe zone met parkeerschijf en u bent zo weer op weg. Deze winkel is op 18 augustus 2016 geopend en ligt in 1 ruimte met Keurslager Eidams en Bufkes. 

Deze vestiging is  6 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. Op de koopzondagen zijn we niet geopend omdat we dan geen verse vlaaien en broden kunnen maken tegen betaalbare kostprijzen.

Natuurlijk kunt u in deze vestiging  terecht voor ons ruime aanbod aan verse broodsoorten, heerlijke broodjes, echte Limburgse vlaaien en het heerlijkste banket. Ook voor een warme snack of lekkere pindarotsjes of chocolaatjes bent u hier aan het juiste adres.

Het bijzonder aan deze vestiging in het nieuwe winkelcentrum van Stein is dat het pand gedeeld wordt met Keurslager Eidams en Bufkes, In onze nieuwste vestiging koopt u dus brood, vlees en vleeswaren en belegde broodjes onder één dak en kunt u tevens ook nog een lekker kopje koffie drinken met belegd broodje of stukje vlaai van Dukers. 

Voor onze brooddag aanbieding kunt u hier helaas niet terecht, want we hebben geen plek voor veel voorraad. Hiervoor kunt u uiteraard wel in onze vertrouwde vestiging aan de Mauritsweg. Wel hebben we hier ook onze weekaanbiedingen.

Op de Mauritsweg kunt u ook terecht als u heel vroeg al vlaai, taart of brood nodig heeft, en wel vanaf 7 uur s morgens. 

Elke andere bestelling kunt u natuurlijk in de winkel zelf, via telefoon (046-4119878), via de webshop of mail (bestellen@dukers.nl) doorgeven.

Maandag 9.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 8.00 – 16.00 uur
Zondag
gesloten