Communie

Communiefeest?   

Wij helpen u graag met het maken van een keuze, maar het kan zijn door drukte in de winkel dat de winkeldame even wat minder tijd voor deze service heeft. Kies dus een moment uit dat het doorgaans wat rustiger is in de winkel, en niet op zaterdagochtend s.v.p.
Dit is meestal op een doordeweeksedag ’s middags tussen 12.00 en 16.00 uur.  

Hier kunt u alvast onze bestellijst downloaden :
Download de communiebestellijst

Tips met betrekking tot het doen van uw communiebestelling:

1. Weet wat u wilt.

Haal een communie bestellijst bij 1 van onze winkels of download hem van deze site en bespreek deze thuis alvast met uw communicant en/of partner.

2. Weet voor hoeveel personen u ongeveer broodjes, vlaaien, muffins, cake en evt. taart nodig heeft.

Wij gaan uit van 1 stuk vlaai p.p. met 1 stukje taart, of 1,5 stuk vlaai zonder taart.
Hou hierbij een beetje rekening met de weersverwachting voor die dag. Bij heel warm weer worden er minder slagroomvlaaien gegeten,  maar meer fruit -en aardbeienvlaaien. Slagroom kunt u er dan apart in een kom naast zetten voor diegenen die willen.

3. Bespreek met uzelf, uw partner en uw communiekind van te voren of u wel of geen taart wenst

en welke ongeveer. Deze staan ook op de bestellijst en in de winkels staan fotoboeken met voorbeelden.

4. Wilt u wel of geen communikantje op uw taart ?

Dit kunt u extra bijbestellen.   Van de communiekantjes voor bovenop de taart is in het fotoboek een afbeelding te zien. Hier kunt u samen uw keuze maken. Graag het juiste nummer met een omschrijving op de lijst zetten. De prijzen van de communiekantjes variëren sterk. Dit heeft te maken met eventuele rechten van Walt Disney of andere merknamen. 
De communiekantjes kopen wij in, dus als u dit te laat doorgeeft, kan het zijn dat wij dit niet tijdig kunnen leveren. 

5. Ben reëel

Maak het uzelf en ons niet te moeilijk door het onmogelijke te willen.
Onze ervaring is dat eenvoud veelal het beste uitpakt, ook voor uw gasten. Het communicantje zelf heeft het die dag veel te druk om zich zorgen te maken over het eten of hoe een taart eruit ziet. 

6. Betaling

Vooraf betalen graag tot uiterlijk 3 dagen van te voren. Erna kan er niks meer op de bestelling gewijzigd worden ivm de voorbereidingen onzerzijds.

Mocht u speciale vragen hebben (allergien / aantallen / produkten die niet op de lijst staan) en de winkeldame kan u er (misschien) niet mee helpen, mail ons uw vraag (info@dukers.nl) en we zullen de vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden of evt. een afspraak met u maken.