Bestellijsten

Bestelling doen 

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen : 

  • winkelklanten doen er goed aan een dag van te voren voor 16.00 uur naar hun winkel te bellen om deze door te geven.
  • dit kan ook via onze 24/7 webshop waarin u zelf kunt aangeven wanneer en waar u de bestelling gaat ophalen. Tot 16.00 uur kunt u doorgeven voor de dag erna, na 16.00 uur kan het alleen nog voor een later tijdstip. 
  • via de mail, maar dan ook geldt, vóór 16.00 uur besteld dan wordt alles verwerkt voor de dag erna. Alles wat later binnenkomt of ’s nachts wordt voor de dag daarna verwerkt,
  • voor de dag zelf dient u telefonisch te bestellen. Bestellingen via de mail voor de dag zelf worden niet tijdig verwerkt.

Bezorging alleen ’s ochtends 

Wij bezorgen  verse vlaaien, taarten, gebak, warme snacks en belegde broodjes en lunches bij diverse bedrijven in de regio tussen Sittard en Maastricht Beatrixhaven (contant en op factuur).  Zelden bij particulieren aan huis, tenzij dit telefonisch of in de winkel met u wel wordt afgesproken en vooraf is betaald.  Een tijdstip kunnen we nooit exact afspreken vanwege de logistiek en drukte op de weg, maar er zal altijd een ongeveer tijdstip met u worden afgesproken. Rekent u op een half uur van te voren en erna de afgesproken levertijd. 

Bezorging is alleen in de ochtenduren mogelijk, tussen 9.00 en 12.00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Heeft u een speciaal verzoek, dan kan dit alleen met Raymond Dukers worden afgesproken.

assorti%20vlaaipunten%20rabo[2]Bij bezorging op werkdagen (ma-zat) van bestelling kleiner dan 30 euro vragen we 4 euro tegemoetkoming in de bezorg-en leverkosten.  Bezorging op niet-werkdagen in overleg met Raymond Dukers. 

Er zijn ook  diverse klanten in onze regio die onze produkten voor u bij ons kunnen afnemen en dit misschien wel bij u kunnen en willen bezorgen.
Zo kunt u onze produkten bestellen bij Vivantes Zorggroep (diverse locaties),  Groente -en fruit Pepels (in Meers) , Bekkerie ’t  Beckerke  (Petra Extra in Puth), Makro Nuth en natuurlijk onze enige echte Louis Dukers (Beek-Neerbeek-Geverik-Genhout-Kelmond). 

Zowel bij bedrijven als bij particulieren bezorgen we tot aan de eerste deur, dus bij de receptie. 

Bij Odilia en St. Jan in Geleen bezorgen we aan de receptie. Dit kan via de winkel in Geleen of via de webshop geregeld worden, mits vooraf alles betaald is.   

Bij ziekenhuis Zuijderland in Sittard-Geleen kunt u bestellen en betalen bij de Dagwinkel.

Communiebestellingen

Communiebestellingen worden op de dag van de communie thuis vers bezorgd of de dag van te voren, of u haalt deze zelf af bij de bakkerij in Stein. Dit kunt u aangeven op de bestellijst.  

Uw bestelling kunt u ook doorgeven via de webshop. In het veld opmerkingen kunt u mededelen dat het om een communiebestelling gaat. Wij nemen dan met u contact op over het bezorgen (vanaf €50 gratis) of afhalen van uw bestelling. 

 

 

Download bestellijsten

Hieronder vindt u de verschillende bestellijsten.