Paas bestellijst en Communie bestellijst nu downloadbaar via de site

Onze bestellijsten voor Pasen en de Communie zijn nu ook weer via deze site heel gemakkelijk downloadbaar. U hoeft er de deur niet voor uit (mag wel) om deze in te vullen en naar ons te sturen. Vergeet u alstublieft niet alles duidelijk in te vullen en ook aan te geven in welke winkel u de bestelling wenst te halen met Pasen.

De Communiebestelling wordt op de communiedag zelf thuis of op de door u aangegeven locatie geleverd.  Let wel op : Wij leveren niet op tijd, maar binnen een bepaald tijdsbestek omdat we pas kunnen indelen op het moment dat de bestelling gereed staat. We starten wel al heel vroeg, dus we zijn altijd wel op tijd. Ook kunt u met een gerust hart een sleutel afgeven van de garagepoort of uw huis, Wij werken alleen met vertrouwde gezichten. Mocht u specifieke vragen hebben met betrekking tot de communiebestelling, mail dan met info@dukers.nl of vraag het de verkoopster. Mocht zij er niet uitkomen, kan ze altijd met u erbij met kantoor contact opnemen.

U kunt ook alle produkten via de webshop bestellen 24/7. Mocht er iets niet in de shop staan, kunt dit in het veld opmerkingen erbij zetten en dan kunnen wij het erbij doen.

Hele fijne Paasdagen gewenst namens ons hele team.