Bruidstaart Informatie

Algemeen bruidstaart informatie

In al onze winkels liggen fotoboeken met daarin een impressie van taarten welke wij gemaakt hebben. Wij zijn geen bruidstaarten specialist, dus niet alles is mogelijk. U krijgt hier een indruk. Elke gemaakte taart is uniek. 

Alle taarten worden met zorg en dagvers bereid met de beste producten. Omdat de taarten ambachtelijk gemaakt worden kan de afwerking afwijken van de foto.  Ook kan er gekozen worden uit verschillende bruidspaartjes van onze leverancier.

Maak gerust een afspraak met mij via info@dukers.nl  zodat er met aandacht naar uw wensen kan worden geluisterd en er voor een mooie taart gezorgd kan worden en u nog meer bruidstaart informatie krijgt. 

Uitvoering bruidstaart

Smaken verschillen dus er zijn best wel wat mogelijkheden. Wij raden echter aan om het eenvoudig ten houden, dat smaakt nog altijd het beste voor iedereen. De smaakmogelijkheden zijn : . 

  • Slagroom met frisse fruitvulling een mengeling van mandarijntjes, perzikstukjes en abrikozenpulp
  • Slagroom met verse aardbeien (van eind mei tot augustus, zolang er zijn)
  • Moccacreme (romige creme met een moccasmaak tussen luchtige cakebiscuit)
  • Schwarzwalderkirsch (romige chocoladebiscuit met Echte slagroom en wijnrode kersen)
  • Mangobavaroise (romige friszoete mangobavaroise tussen zacht cakebiscuit die smelt op de tong)
  • Kersenbavaroise (romige zoetzure kersenbavaroise tussen zacht cakebiscuit die smelt op de tong)
  • Aardbeienbavaroise (met verse aardbeien alleen tijdens het seizoen van mei tot laatst juli, zolang er zijn)
  • Sinaasappelbavaroise (friszoete sinaasappelbavaroise tussen lagen van luchtige cakebiscuit, evt. aangevuld met stukjes abrikoos of perzik)
  • Caramelbavaroise (romige vanillebavaroise tussen lagen van luchtige cakebiscuit)
  • Truffelbavaroise (romige vanillebavaroise tussen lagen van luchtige cakebiscuit)
  • Koffie Verkeerd of Latte Machiato bavaroise (romige bavaroise met een zachte koffiesmaak)
  • Butterscotch vanillecreme oftewel luchtige bourbon-vanillecreme met krokante schuimvulling.
  • Romige chocoladeslagroom tussen chocoladebiscuit met chocogrids voor de Echte Choco-liefhebber
  • Red Velvet Cheesecake
  • Creme au beurre vanille
  • Creme au beurre mocca
Uiterlijk

Ook de uiterlijke kenmerken zijn belangrijk natuurlijk en ook daarin verschillen de smaken. Wij werken de taart standaard af met een dun laagje fondant (suiker) omdat een bruidstaart toch soms wat langer ongekoeld in een ruimte staat. Door dit laagje fondant wordt de inhoud van de taart beschermd tegen uitdroging.

Wij werken niet met marsepein. 

Ook wordt de uitstraling van de taart wat chiquer en netter met fondant, want dat is mooier op de foto’s. En fondant kan, indien gewenst, ook gekleurd worden in de gewenste kleur (bij benadering)  

Wij kunnen diverse uitvoeringen maken, groot en klein altijd naar wens van het toekomstige echtpaar met de mogelijkheden van onze bakkers.  Mocht u iets leuks op internet tegen komen, mail het ons alvast, dan kunnen we kijken of we aan uw wensen kunnen voldoen. 

En kom op tijd om te bestellen, want als de betreffende bruidsstandaard besproken is voor de gewenste datum, moet er een alternatief gekozen worden.

In sommige zalencentra in onze regio kunnen wij de facturatie via het zalencentrum laten lopen. Informeer even bij de locatie of zij dat wensen. Hierdoor heeft u 1 afrekenpunt voor uw hele feest.
Voor meer voorbeelden kunt u kijken in de fotoklappers in onze winkels.

BRUIDSTAART BESTELLEN

WP_000398[1]
Wilt u bestellen, dan maken we graag een afspraak met u via het contactformulier van deze site of u mailt rechtstreeks naar info@dukers.nl
Wilt u nog meer informatie over alles wat er die dag nodig is, kijk dan eens op www.trouweninderegio.nl